Strigat de chemare din suflet catre suflet de dacoromân

Strigat de chemare din suflet catre suflet de dacoromân

1999 : Cu voia lui Dumnezeu, Mişcarea culturală Zamolxiană din Târgu-Jiu şi Fundaţia Dokiana din Drăgăşani, ca promotoare a unor acţiuni ce vizează  punerea la lumină a Dacoromânismului, împreună şi cu mişcări culturale şi fundaţii din Bucureşti, Craiova, Cluj, Chişinău, toate ancorate adânc în studiul trecutului neamului nostru dacoromân, în permanenţă susţinătoare şi mărturisitoare a adevărului continuităţii noastre pe vatra străbună, Dacoromânia cheamă pe toţi urmaşii dacoromânilor de oriunde s-ar afla ei pe Glob, să facă tot ce le stă în putinţă pentru a determina factorii responsabili să se redeschidă Cartea Adevărului Istoric, carte pe care au închis-o intenţionat la Sarmisegetuza-Regia (vârful civilizaţiei mondiale).

ParinteleBalasa_FrateleDumitru2

Fraţilor, timpul adevărului istoric ne bate la uşă, să-l deschidem, deci sa ne punem sufletul cu toţii în slujba adevărului. Cine nu-şi doreşte ca Mileniul trei să găsească Terra în lumina adevărului, dreptăţii şi bunei credinţe? Aceasta o spunem călăuziţi fiind de strigătul învăţăturii strămoşeşti, care ne spune că limba, credinţa, pământul şi dreptul la muncă nu se negociază. Ai grijă Fiu de Dacoromân, vorbeşte-ţi vorba, poartă-ţi portul, iubeşte-ţi aproapele şi nu urî pe nimeni.

 

Vă rugăm din tot sufletul, pe toţi aceia care vor simţi că a sosit timpul şi pentru ei, să ni se alăture, să înţeleagă că şi mii dintre cărturarii noştri, au avut dese momente de clipire, voite sau nevoite, în ceea ce priveşte firul de aur al continuităţii noastre dacoromâne, pe vatra multimilenară, închideri de ochi pe care interesele străine neamului dacoromân, le exploatează în paguba adevărului.

 

Avem dreptul şi să ne asumăm responsabilitatea unui şantier de interes naţional la Sarmisegetuza-Regia, în mod special şi în celelalte vetre dacoromâne.

 

Atât cât va fi nevoie, vom asigura bunul mers al lucrărilor, până la curmarea definitivă a preteţiilor absurde, venite din partea falsificatorilor de istorie.

 

Fie ca bunul Dumnezeu, ca prin tainele de netăgăduit care ni le va scoate la lumină, din adâncurile Civilizaţiei Universale Sarmisegetuza-Regia şi din celelalte vetre, în urma acestei bătălii pentru Adevăr, să ne ajute, să redobândim vrednicia din trecut şi să putem demonta punct cu punct  şi pentru totdeauna, marea nedreptate din istoria Neamului Dacoromân, sufleteşte înţelegând că adevărul odată precizat, se va impune cu uşurinţă de la sine, pentru toţi.

ParinteleBalasa_FrateleDumitru4

Nu uita frate române, că trebuie să rămâi blând, ascultător, înţelept şi primitor de oaspeţi, aşa cum ai fost dintotdeauna şi să nu alungi pe nimeni afară din grădina Dacoromânia – Grădina Maicii Domnului. Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

ParinteleBalasa_FrateleDumitru1

Cu nădejde în Bunul Dumnezeu, că treburile noastre în curând ar trebui să meargă bine, spre împlinirea celor scrise, vă îmbrăţişează pe toţi Dacoromânii de pretutideni,

al vostru,

Preot Dumitru Bălaşa, ajuns cu voia lui Dumnezeu la optzeci şi şapte de primăveri.

Iubiţi cu inima voastră şi nu uitaţi că:

Lumina cât de mică ar fi, biruie o mare de întuneric iar în curând puterea întunericului va fi alungă de lumină.

Fratele Dumitru

 
Top